Amsterdam

KJ’15 – Studioninedots

Samenvatting

Een wat stevige wedstrijd met toch veel lichte overtredingen, maar ondanks dat werd het toch een vrij sportieve wedstrijd met zeker twee gelijkwaardige teams die met veel goed voetbal er een goede wedstrijd van maakten. Zelf vond ik het ook fijn om deze wedstrijd te mogen fluiten met een klein smetje, het niet eens zijn met enkele beslissingen. Gauw vergeten en weer naar de wedstrijd en hadden beide teams genoeg wissels en dat kon je wel merken, want deze wedstrijd werd met een hoog tempo gespeeld tot het einde en was het jammer dat een eigen doelpunt bij KJ’15 voor de ommekeer zorgde en daar maakte Studio dankbaar gebruik van. De eerste helft eindigde met (3 -2) stand voor KJ en was het scoren als volgt – 6e – 8e en 20e minuut Luc op aangeven Daan – Daan en Rolf met een fraaie kopbal en voor Studio Dennis (2x). In de 2e helft helft scoorde Luc weer en helaas het eigen doelpunt van KJ en voor Studio Dennis (1x) dus een hattrick en Metin (2x) waarvan een met een fraaie hakbal, door goed voorbereidend werk van Spike en Omar.