Dynamo Spartak – Venhoeven CS

Gaat mij nooit vervelen om te beginnen met alweer een uitermate sportieve wedstrijd met een groot compliment van de scheidsrechter Frits J.r. De sportiviteit werd al meteen bewezen door Venhoeven, want Dynamo moest met 4 spelers beginnen en heel spontaan bood Venhoeven aan om dat ook te doen. Ondanks de stand van de 1e helft (4-1) wist Venhoeven toch als eerste te scoren al in de 4e minuut met nog enkele kansen, maar Dynamo benutte de kansen wel en scoorde in de 6e – 8e – 12e m 3x door Floris dus een zuivere hattrick en Brendam  (1x). In de 2e helft scoorde weer Venhoeven als eerste door Lucas en Eraldo beide (1x) en Vincenzo (2x) en voor Dynamo scoorde Floris nog (2x) en Jochem ook (3x) dus ook een zuivere hattrick.