Amsterdam

Boulevardboys – Royal HaskoningDHV

Samenvatting

Wat een wedstrijd met veel tempo om van te smullen en van beide kanten heel goed voetbal en ondanks de vele lichte overtredingen tijdens een duel, bleef de wedstrijd uiterst sportief en een dik compliment is zeker op zijn plaats. Ook weer een wedstrijd met twee verschillende helften, met een sterk Royal in de 1e helft en de 2e helft een heel goed draaiend Boulevardboys. Ondanks het verschil op de ranglijst was er weinig verschil wat de kracht verhouding betreft en creëerde beide heel veel kansen en werd de 1e helft met een (2 -4) stand afgesloten. Het score verloop David 7e minuut – 13e en 17e m Ato – Freek 19e m met een heel fraai doelpunt – Emanuel 20e m en Marten in de 24e m. Een onbegrijpelijk iets want Royal wist in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed Boulevardboys wel  door Dychano (1x) en David nog (3x) dus een zuivere hattrick en dat de stand maar (6 – 4) is geworden, is een groot deel te danken aan de doelman Michael door zijn vele talloze reddingen en is voor mijzelf de man van de wedstrijd geworden. Reinier sterkte met je blessure en hopen dat het niet al te ernstig is.