Amsterdam

Een bedankje aan beide teams

wo 14 okt 2020 · Bericht van Frits

Het gaat over de wedstrijd (De Toekomst – KJ’15) die gespeeld zou worden op 14 oktober in de Oostenburghal. Na de berichten op dinsdag geen voetbal meer op woensdag 15 oktober na 22.00 uur, wist ik niet wat ik nou moest doen wel of niet fluiten want deze wedstrijd moest gespeeld worden om 19.00 uur. Want risico nemen voor deze voorlopige laatste wedstrijd wilde ik niet, maar ik wilde de teams ook niet in de steek laten. Dus veel twijfel maar 19.30 uur kreeg ik een heel fijn telefoontje Mike Burger, dat de spelers ook het risico niet wilde nemen en ook voor mijzelf wilde zij dat niet. Even overleg met Sies Joosten en dat was ook geen enkel probleem, wat een opluchting en ben super trots op beide dat zij mij over deze dip hebben geholpen en de liefde voor de Archicup is nog veel sterker geworden. Heel veel gezondheid voor allen toegewenst en hoop jullie weer gauw te mogen ontmoeten.

Frits.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *